Usluge

SEO - optimizacija za pretraživače

BCoolsite se brine da Vaš sajt bude što bolje pozicioniran na pretraživačima. Zbog toga radimo kompletnu SEO (search engine optimizacion) optimizaciju Vašeg web sajta, radi što boljeg pozicioniranja u pretraživačima kao što su Google, Yahoo, Bing... 

Uz pomoć SEO, Vaš web sajt ima daleko veću šansu da se plasira među prvih 10, tj. da se nalazi na prvoj strani pretraživača.

Nudimo Vam mogućnost Google analitics povezivanja, kako bi ste mogli da pratite koliko imate poseta na Vašem web sajtu i odakle najčešće dolaze.

 

Google AdWords

Ukoliko želite da preskočite konkurenciju i da budete pozicionirani prvi na Googlu, AdWords je pravo rešenje za Vas.

Nakon pažljivo odabranih ključnih reči, određivanja budžeta kao i cene koju ćete platiti po kliku Vaša reklama će se već nakon nekoliko sati pojaviti na samom vrhu Google pretraživača.Kao i kod Facebook oglašavanja možete odrediti dnevne limite potrošnje, područje oglašavanja, izraze prreko kojih želite da Vas pronađu i druge faktore koji su Vam važni da bi odredili kome želite da se oglasi prikažu.

Uz našu saradnju garantujemo Vam preofesionalnu reklamu, po najnižoj ceni prikazanu upravo onome kome želite.

 

Facebook Ads (Facebook reklamiranje)

Facebook reklamiranje i pojavljivanje na socijalnim mrežama je izuzetno važno za Vaš biznis. Milioni ljudi svakodnevno koriste Facebook pa je zbog toga postao nezaobilazni deo internet marketinga. Upravo zbog toga je to pravo mesto na kojem želite da se pojavi Vaša reklama.

Prednost Facebook reklamiranja je mogućnost preciznog određivanja budžeta za reklamu, ciljne grupe po geografskoj lokaciji, interesovanjima kao i detaljna statistika o pregledu Vaše reklame.

BCoolsite se bavi izradom Facebook reklama po najpovoljnijim cenama.

 

Mobilne aplikacije

BCoolsite se uslužno bavi razvojem mobilnih aplikacija za krajnjeg korisnika. Aplikacije podržavaju širok spektar mobilnih uređaja koje su temeljno testirane i vizuelno atraktivne.

Naša ponuda obuhvata:

  • IPhone i IPad aplikacije
  • Aplikacije za Android telefone i tablete

Pratite nas na:

Kontakt

BCool IT d.o.o. za usluge i inženjering

+381 63 808 1231

Prodaja: sales@bcoolsite.com
Podrška: support@bcoolsite.com