Web sajt paketi

 Svaki paket u Bcoolsite sistemu je prilagođen potrebama korisnika i sadrži različite module. Svaki od modula je napravljen tako da sa veoma lako i samostalno možete da ažurirate sadržaj na svom web sajtu, u bilo kom momentu i sa bilo kog mesta.

BRONZE paket sadrži neke od osnovnijih modula kao što su galerija slika, slide show, mogućnost postavljanja YouTube videa, Google mapa za grafički prikaz neke lokacije  kao i linkovi za društvene mreže. Ovaj paket je dovoljan za osnovno prezentovanje, sadrži do 5 stranica i jednu Email adresu. Doplata za višejezičnost u BRONZE paketu iznosi 45€.

SILVER paket, sadrži sve module iz bronze paketa kao i dodatne module za postavljenje više albuma, deljenje na društvene mreže, kontakt formu, ubacivanje HTML koda, CSS kod i blog. Sadrži do 10 strana i do 10 Email adresa. U ovom paketu se dobija i SEO S paket koji podrazumeva prijavu sajta u određene kataloge kao i optimizaciju naslova na glavnim tačkama menija kojom se postiže bolji rejting na pretraživačima. Doplata za višejezičnost u SILVER paketu iznosi 45€.

GOLD paket, koji je ujedno i najpopularniji poslovni paket sadrži sve module iz bronze i silver paketa ali i dodatne module za specifične kontakt forme,pretragu sajta, mogućnost registracije, forum, FAQ, višestepeni meni i višejezičnost sajta. Sadrži neograničen broj tačaka menija i do 100 Email adresa. Uz ovaj paket se dobija i SEO M paket koji podrazumeva prijavu u određene kataloge i optimizaciju naslova svih tačaka menija radi postizuanja što boljih rezultata na pretraživačima i podizanja rejtinga sajta.

 

Bronze

245 €

do 5 stranica

1 Email adresa

SSL sertifikat

Povezivanje domena

Galerija, YouTube, slideshow, Google mapa, linkovi za socijalne mreže, favicon, Google analitika

Dizajn po izboru

Email podrška

Poruči

Silver

395 €

do 10 stranica

10 Email adresa

SSL sertifikat

Mail aliasi, Webmail, IMAP

Dodatni domeni

Albumi, Blog, deljenje na socijalne mreže, Kontakt forma, HTML kod, CSS kod

Dizajn po izboru uz modifikacije

Poklon SEO S paket

Email podrška

Poruči

Gold

Pozvati

Neograničen broj stranica

Neograničen broj Email adresa

SSL sertifikat

Mail aliasi, Webmail, IMAP

Dodatni domeni

Višejezičnost, višestepeni meni, padajući meni, pretraga sajta, registracija korisnika, forum, FAQ

Dizajn po izboru uz modifikacije

Poklon SEO M paket

Email podrška

Poruči

Tok Izrade web sajta

Potrebno je da nam dostavite logo Vaše firme, ukoliko ga imate, tekstove, slike i ostali sadržaj. Ukoliko želite višejezični sajt nudimo Vam mogućnost prevoda na druge jezike.

Nakon što nam dostavite sadržaj, u roku od 48h uz konsultaciju sa Vama, pripremamo predloge za dizajn. Vaš web sajt će biti izradjen u CMS-u, biće potpuno funkcionalan i u bilo kom momentu ćete moći samostalno da promenite sadržaj.

Pratite nas na:

Kontakt

BCool IT d.o.o. za usluge i inženjering

+381 63 808 1231

Prodaja: sales@bcoolsite.com
Podrška: support@bcoolsite.com